Europa Conference League: Ο Τζόκοβιτς έστειλε την Στεάουα στην επόμενη φάση

Η ΤΣΚΑ Σόφιας 1948 πήγε στο Βουκουρέστι για να παίξει τα… ρέστα της απέναντι στην Στεάουα, μετά την ήττα της με 1-0 στη Βουλγαρία και για 82 λεπτά δημιούργησε συνθήκες… παράτασης κι ανατροπής, έχοντας πάρει «κεφάλι» στο σκορ με 2-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο, οι Ρουμάνοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω-κάτω με τα γκολ των Τζόκοβιτς στο 82′ (είχε ανοίξει και το σκορ στο 27′) και Ποπέσκου (90’+1′), παίρνοντας την πρόκριση για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Νόρτζελαντ από τη Δανία.

Η Μάριμπορ κατάφερε να «λυγίσει» την Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο στο τελευταίο λεπτό της παράτασης χάρις σε πέναλτι του Ίλισιτς στο 120’+1′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-3 (στο 3-3 η κανονική διάρκεια του αγώνα), ενώ Λέγκια Βαρσοβίας πέρασε… οριακά στην επόμενη φάση, μετά το δύσκολο 3-2 επί της Ορντάμπασι Σίμκεντ από το Καζακστάν (2-2 ο πρώτος αγώνας).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς για τον Β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης):

Exit mobile version