Euroleague: Η Παρτιζάν πήρε το θρίλερ με τη Μονακό

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στη Euroleague η Παρτιζάν υπερασπίστηκε την έδρα της στο επιπλέον πεντάλεπτο, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό «λύγισε» στην παράταση και τη Μονακό, για την 12η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επικράτησε με 89-85 των Μονεγάσκων στο Βελιγράδι, σημειώνοντας την έκτη εφετινή νίκη της και υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πέμπτη ήττα τους.

Ο Μάικ Τζέιμς (16π., 8ρ., 8ασ., 2κλ.) έκανε ό,τι μπορούσε για να χαρίσει την τρίτη διαδοχική νίκη στη Μονακό και με δύο τρίποντες «βόμβες» στα 14΄΄ και 2΄΄ για τη λήξη της κανονικής διάρκειας κράτησε όρθιους τους Μονεγάσκους, στέλνοντας την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχραιμία στην παράταση και αξιοποιώντας τα… δώρα από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, πήραν τη δεύτερη σερί νίκη τους.

Πρωταγωνιστές των νικητών οι Κέβιν Πάντερ και Τζέιμς Νάναλι με 25 και 23 πόντους, αντίστοιχα, ενώ 15 πρόσθεσε ο Πι Τζέι Ντόζιερ. Από τη Μονακό πάλεψε και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας με 23 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 32-35, 51-51, 72-72κ.α, 89-85 παρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ