Eurobasket 2022: Τάιλερ Ντόρσεϊ: “Είναι μόνο το πρώτο βήμα, βλέπουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά”

Χαμηλά τους τόνους θέλησε να κρατήσει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, μετά την νίκη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Eurobasket 2022 κόντρα στην Κροατία.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, στα 29 λεπτά που έμεινε στο παρκέ έκανε νέο ρεκόρ καριέρας με την Εθνική, έχοντας 27 πόντους. Σούταρε 9/17 σουτ, με 4/8 δίποντα, 5/9 τρίποντα, ενώ είχε και 4/4 βολές. Παράλληλα, πρόσθεσε 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, απόδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο με την φανέλα της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη σε καταπληκτική ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τις μάχες που δώσαμε. Μπορούμε να βελτιωθούμε, παίξαμε ομαδικά, κάναμε τις προσαρμογές που έπρεπε και παρότι χάσαμε τις διαφορές που πήραμε φτάσαμε στη νίκη. Προσωπικά ζεστάθηκα νωρίς, οι συμπαίκτες μου με βρήκαν σε καλές θέσεις, αλλά η άμυνα ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια που η άμυνα δεν ήταν τόσο καλή χάθηκε η διαφορά, αλλά φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Ο Γιάννης άσκησε πολλή πίεση στην άμυνα των Κροατών και καθάρισε το παιχνίδι για μας στο τέλος. Είναι αυτό που ξέρει να κάνει, απολαμβάνω να παίζω μαζί του. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν ξέρεις τι να περιμένεις και πρέπει να προσαρμόζεσαι. Είναι μόνο το πρώτο βήμα, βλέπουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ