EURO 2020: Θετικός στον κορονοϊό παίκτης της Σκωτίας

Ο μέσος της Σκωτίας Μπίλι Γκίλμουρ θα χάσει τον τελευταίο αγώνα στον 4ο όμιλο, εναντίον της Κροατίας, σήμερα Τρίτη αφού βρέθηκε θετικός σε εξέταση για COVID-19, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σκωτίας. Ο Γκίλμουρ ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ισοπαλία (1-1) με την Αγγλία , στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα για την εθνική ομάδα.

Ο 20χρονος τώρα θα απομονωθεί για 10 ημέρες σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας, πρόσθεσε η ομοσπονδία της Σκωτίας.

«Η ομοσπονδία της Σκωτίας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένα μέλος της ομάδας της εθνικής ομάδας της Σκωτίας, ο Μπίλι Γκίλμουρ, έχει εξεταστεί θετικός για την COVID-19. Έχοντας έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας από τότε που καταγράφηκε το θετικό τεστ, ο Μπίλι θα απομονωθεί τώρα για 10 ημέρες και επομένως θα χάσει τον αυριανό αγώνα του ομίλου εναντίον της Κροατίας στο Χάμπντεν», ανέφερε η ανακοίνωση των Σκωτσέζων. Η Σκωτία, που παίζει στο πρώτο μεγάλο τουρνουά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου με έναν βαθμό.

Πρέπει να νικήσει τους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Κροάτες στο Hampden Park για να έχει την ευκαιρία να φτάσει στη φάση νοκ-άουτ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ