Έτσι έμεινε ο Τσάβι στη Μπαρτσελόνα

Έτσι έμεινε ο Τσάβι στη Μπαρτσελόνα

 

Ο μεγάλος Τσάβι σταμάτησε από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, αλλά όχι και από τη Μπαρτσελόνα, παρά τα πολλά σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και τον έστελναν ένα βήμα πριν τη μετακίνηση στα… πετροδόλαρα! Ο ίδιος, μίλησε για πρώτη φορά αναλυτικά για τους λόγους που ήθελε να φύγει και για το πως τελικά παρέμεινε στην Καταλονία.

«Ολοκλήρωσα την περσινή σεζόν νιώθοντας λίγο απογοητευμένος. . Είχα δύο μεγάλες συλλογικές και προσωπικές απογοητεύσεις, ίσως τη μεγαλύτερη της καριέρας μου. Έμεινα στον πάγκο στο τελευταίο ματς της σεζόν και δεν αισθάνθηκα ότι με χρειάζονταν στην ομάδα. Το ίδιο συναίσθημα που είχα με την Ισπανία. Οπότε αποφάσισε, ίσως λίγο παρορμητικά, να πω στο σύλλογο ότι το καλύτερο για μένα ήταν να βάλω τέλος σε αυτό το μέρος της καριέρας μου. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει. Πήγα διακοπές και μίλησα με τον Θουμπιθαρέτα και τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος με έκανε να δω ότι είμαι ακόμα σημαντικός εδώ, χρήσιμος και ανταγωνιστικός. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για την υπομονή του. Ήταν μια καθαρά ποδοσφαιρική απόφαση και δεν είχε να κάνει με τα χρήματα ή με την έλλειψη εναλλακτικών, παρά τα όσα γράφτηκαν. Τώρα είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το μέλλον», τόνισε ο Ισπανός, που ξεκαθάρισε ότι περισσότερο από όλους, ο Λουίς Ενρίκε ήταν εκείνος που τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

«Μου μίλησε ξεκάθαρα και κατάλαβα ότι έκανα νέα αρχή, όπως όλοι στην ομάδα». Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι σταματά από την Εθνική και αποκάλυψε: «Ψηφίσαμε στα αποδυτήρια για τον νέο αρχηγό. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί. Θα ήμουν περήφανος να αναλάβω τη θέση του Κάρλες Πουγιόλ».

 

Πηγή: gazzetta.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ