Έρχεται ο Λούκοβιτς για τον ΠΑΟΚ

Έρχεται ο Λούκοβιτς για τον ΠΑΟΚ

Μετά τον Σωτήρη Νίνη ο ΠΑΟΚ κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε ακόμα ένα ανοιχτό μέτωπο που είχε στο ρόστερ του. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, σύμφωνα με τη Sportday ήρθαν σε συμφωνία με τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 31χρονος Σέρβος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, εκτός απροόπτου, να παρουσιαστεί αύριο.

Την περίπτωσή του είχε αναλάβει ο Χέρμαν Τσιστιακόφ, που είχε προσωπική επικοινωνία με τον παίκτη, ενώ την ίδια ώρα τον βολιδοσκοπούσε και ο Ερυθρός Αστέρας.

Η καριέρα του Λούκοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς (γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1982) άρχισε την καριέρα του στη Σλόγκα Κράλιεβο το 1998 και τρία χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Στην ομάδα του Βελιγραδίου έπαιξε τέσσερα χρόνια, έπειτα πήγε δανεικός στη σερβική Γεντίστβο και την Άσκολι και το 2007 φόρεσε τα ασπρόμαυρα της Ουντινέζε με την οποία έκανε εξαιρετική τριετία με 97 συμμετοχές για να τον αγοράσει η Ζενίτ με 7 εκ. ευρώ. Στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ