Ερνανγκόμεθ: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ισπανός παικταράς – Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε τη μεταγραφή

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε ήδη την σπουδαία μεταγραφή υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια.

«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό: Μία ανάσα από τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Μόνο τα τυπικά μένουν για την επισημοποίηση της «βόμβας» Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» όχι μόνο ήταν μια ανάσα από το τη μεγάλη μεταγραφή αλλά ολοκλήρωσαν το μεγάλο deal με τον Ισπανό φόργουορντ.

O Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε την μεγάλη μεταγραφή του Ερνανγκόμεθ

Απόδειξη; Η προαναγγελία της απόκτησής του από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος «ανέβασε» φωτογραφία του Χουάντσο με τα… πράσινα των Σέλτικς.

Με την απόκτηση του 28χρονου φόργουορντ ο Παναθηναϊκός έβαλε με συνοπτικές διαδικασίες «τέλος» σε μια ακόμα μεγάλη μεταγραφική κίνηση το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ερνανγκόμεθ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και θα αποτελέσει το βασικό «τεσσάρι» της ομάδας παίρνοντας με τη σειρά του θέση στην «πράσινη» front line.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει 339 ματς στο ΝΒΑ με 5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 34% στα τρίποντα. Αντίστοιχα πραγματοποίησε πολύ καλό Eurobasket με την εθνική Ισπανίας μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς μέτρησε αντίστοιχα 12.8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σουτάροντας με 76% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 88% στις βολές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ