Έρανος για να σωθεί ο Ηρακλής

Έρανος για να σωθεί ο Ηρακλής

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, καθώς με πρωτοβουλία τους θα γίνει έρανος προκειμένου να σωθεί ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει:

«Είναι πλέον θέμα ωρών η διάλυση του τμήματος. Παρακαλούμε όλους να συνδράμουν οικονομικά προκειμένου τη Δευτέρα η ομάδα να μη βάλει μια μαύρη γραμμή στην ιστορία της και ένα τέλος που δεν θα περίμενε κανένας.

Η ομάδα των τίτλων έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της. Εμείς οι παίκτες και ο προπονητής μας μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου κάνουμε ένα κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που αγαπάει αυτό το τμήμα. Τα προβλήματα είναι πολλά και οι άνθρωποι που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση δεν μπορούν να εμπαίζονται από παράγοντες εκτός Ηρακλή (διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, κυρίως) προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματα των συμφωνιών που έγιναν το καλοκαίρι.

Η μόνη δύναμη αυτή τη στιγμή που μπορεί να δώσει λύση στη δεινή οικονομική κατάσταση του τμήματος είσαστε εσείς. Οι αγνοί και πιστοί φίλοι της ομάδας. Είναι πλέον θέμα ωρών η διάλυση του τμήματος χωρίς εμείς να ευθυνόμαστε αποκλειστικά γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Ήρθε η ώρα για εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πρωταγωνιστές των φωτογραφικών στιγμιότυπων και πανηγυρισμών να επιστρέψουν στην ομάδα βόλεϊ “πληρώνοντας” λίγη από τη δόξα που εισέπραξαν από το τμήμα των επιτυχιών».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ