Επιστροφές και… νέοι στην αποστολή της Εθνικής

Την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Ουγγαρία (29/3, 21:45) ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Μεταξύ των “εκλεκτών” του ομοσπονδιακού προπονητή για το ματς των προκριματικών του EURO 2016 είναι οι Κώστας Κατσουράνης και Κυριάκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι επιστρέφουν στην “γαλανόλευκη” ενώ για πρώτη φορά κλήθηκαν ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Μάρκος Βελλίδης, ο μέσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός και ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Γιαννιώτας.

Αντίθετα, οι πιο “τρανταχτές” απουσίες από την αποστολή είναι αυτές των Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Τζιόλη και Γκέκα. Εκτός έμειναν φυσικά και οι τραυματίες Μανιάτης και Μάνταλος. 

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της για το ματς στη Βουδαπέστη. 

Η αποστολή: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Σταφυλίδης, Λαγός, Ταχτσίδης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Μπακάκης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γιαννιώτας, Κονέ, Καρέλης, Μήτρογλου και Αθανασιάδης.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ