Επιμένουν για Μπόγιαν και Ολυμπιακό οι Ισπανοί

Επιμένουν για Μπόγιαν και Ολυμπιακό οι Ισπανοί

Στο προσκήνιο του Ολυμπιακού επαναφέρουν το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς οι Ισπανοί, υποστηρίζοντας ότι μίλησε με τον Μίτσελ για το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. «Αντίπαλος» η Μάλαγα.

Μπόγιαν Κρκιτς… η επιστροφή για τους Πειραιώτες, με τους Ίβηρες να κάνουν λόγο για επαφές του Ισπανού επιθετικού με τον Μίτσελ, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρωταθλητών. Όπως αναφέρει η «Sportday» οι Ισπανοί σημειώνουν πως ο 24χρονος άσος βρίσκεται μεταξύ Ολυμπιακού και Μάλαγας, με τον ίδιο να δείχνει μεν προτίμηση στους «ερυθρόλευκους» λόγω Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το περιβάλλον του να πιέζει για καλύτερο πρωτάθλημα, όπως είναι η Primera.

Θυμίζουμε πως όταν είχε βγει πριν από λίγο καιρό το συγκεκριμένο θέμα στην επιφάνεια, οι πρωταθλητές είχαν διαψεύσει ότι τους ενδιαφέρει ο Κρκιτς, ωστόσο η πληροφόρηση που υπάρχει από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα όπου κι ανήκει ο παίκτης, είναι διαφορετική.

Θεωρητικά πάντως το προβάδισμα για την απόκτησή του το έχει ο Άγιαξ, αφού μέχρι την 1η Ιουλίου διατηρεί το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στη συμφωνία του δανεισμού του, αλλά ο «Αίαντας» εμφανίζεται να ειδοποίησε τους Καταλανούς ότι δεν πρόκειται να το πράξει.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ