Επικό – Ο Μπερμπάτοφ πήρε συνέντευξη από τον… εαυτό του

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος πήρε συνέντευξη από τον … εαυτό του. Ο Μπερμπάτοφ αποφάσισε να γράψει μια εικονική συνέντευξη στην οποία απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου… Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ λέγοντας πως έκανε λάθος. Απάντησε στις φήμες που τον φέρνουν να μην θέλει να συνεχίσει στον δικέφαλο του βορρά. Είπε πως δεν ήρθε για να είναι στον πάγκο και ότι είναι στον ΠΑΟΚ για να παίζει σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια βοηθώντας με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπερμπάτοφ:

Δημοσιογράφος Μπερμπάτοφ: Γεια, πως είσαι…

Μπερμπάτοφ: Γεια. Είμαι καλά, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και είδα την κόκκινη κάρτα.

Δημοσιογράφος Μπερμπάτοφ: Νομίζεις ότι ήταν κόκκινη κάρτα;

Μπερμπάτοφ: Ναι. Ο παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε και με εμπόδιζε από το να πάρω καλύτερη θέση στην περιοχή και πραγματικά ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος και με ανάγκασε να τον χτυπήσω.

Δημοσιογράφος Μπερμπάτοφ: Ναι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να χτυπήσεις κάποιον! Πολλοί παίκτες συγκρατούν τα νεύρα τους στη διάρκεια των αγώνων.

Μπερμπάτοφ: Ναι, είναι αλήθεια. Δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει ή μου αρέσει στο ποδόσφαιρο όταν βλέπω ή όταν παίζω, αλλά ο καθένας μπορεί να χάσει τον έλεγχο και να ξεφύγει κάνοντας κάτι ανόητο.

Δημοσιογράφος Μπερμπάτοφ: Για ποιο λόγο ήσουν τόσο εκνευρισμένος και θυμωμένος;

Μπερμπάτοφ: Εξαιτίας του γεγονότος ότι παρακολουθούσα το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη, κατάφερε να σκοράρει. Επειδή δεν έπαιζα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Ήταν ένα ντέρμπι και ο λόγος που ήρθα ήταν ακριβώς για αυτά τα παιχνίδια, στα οποία με την ποιότητα και την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όχι για να μένω στον πάγκο χωρίς να κάνω κάτι. Συνέβη , όμως, το αντίθετο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Η σπουδαία κίνηση του Μπερμπάτοφ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ