Επί πέντε ώρες ο Πέρεθ προσπαθούσε να μεταπείσει τον Ζιντάν

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ό,τι μπορούσε για να μεταπείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν και να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας, αλλά η προσπάθειά του αποδείχθηκε μάταιη.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ο Γάλλος προπονητής έστειλε ένα μήνυμα στον Φλορεντίνο Πέρεθ ζητώντας του να μιλήσουν το συντομότερο δυνατό.

Ο Ζιντάν είχε πάρει την απόφασή του και ήθελε να ενημερώσει τον διοικητικό ηγέτη των Μαδριλένων, πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολούθησε συνάντηση των δύο ανδρών και εκεί ο Πέρεθ άκουσε σοκαρισμένος την απόφαση του «Ζιζού» να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας».

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ήταν μια απόφαση την οποία ο Γάλλος είχε λάβει λίγο καιρό πριν. Για την ακρίβεια είχε αποφασίσει να φύγει αν η Ρεάλ κατακτούσε και φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ και να συνέχιζε αν η Λίβερπουλ επικρατούσε στον τελικό του Κιέβου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο προπονητής ήθελε να φύγει και, όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ στην χώρα της Ιβηρικής, επί πέντε ώρες έκανε προσπάθεια για να τον πείσει να μείνει.

Ο Πέρεθ δεν τα κατάφερε και η απογοήτευσή του φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του Ζιντάν για την ανακοίνωση της αποχώρησης και περιορίστηκε να πει:

«Ξέρουμε πως είναι ο Ζιζού όταν παίρνει μια απόφαση… Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταθούμε δίπλα του». Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ