Επέστρεψε στη Ferrari ο Ραϊκόνεν

Επέστρεψε στη Ferrari ο Ραϊκόνεν

Η Ferrari ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Κίμι Ραϊκόνεν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Φιλανδός πιλότος επιστρέφει στη Ferrari με την οποία κατέκτησε το μοναδικό τίτλο της καριέρας του το 2007. Έφυγε το 2009 όταν ο Αλόνσο τον αντικατέστησε και πλέον οι δυο τους θα αναλάβουν να ξαναφέρουν την ιταλική ομάδα στην κορυφή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Maranello όπου στο παρελθόν πέρασα τρία φανταστικά και πολύ πετυχημένα χρόνια. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από την εποχή που ήμουν στη Ferrari, με κορυφαία φυσικά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2007. Ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά μονοθέσιο της Ferrari και να συνεργαστώ ξανά με ανθρώπους με τους οποίους είχα στενούς δεσμούς. Ανυπομονώ επίσης να συνεργαστώ με τον Φερνάντο τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό πιλότο, με σκοπό να φέρουμε στην ομάδα την επιτυχία που αξίζει», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Φερνάντο Αλόνσο υποστήριξε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να καλωσορίσω στην ομάδα τον νέο μου σύντροφο. Μαζί, αρχής γενομένης από την επόμενη χρονιά, θα πρέπει να χειριστούμε μια πολύ απαιτητική τόσο από τεχνικής όσο και αγωνιστικής πλευράς, πρόκληση».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ