Επεισόδια στο ματς Διαγόρας Ρόδου – Παναχαϊκή – Τι καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια ξέσπασαν μετά το ματς της Παναχαϊκής με τον Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η Παναχαϊκή πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, με τον Πατρινό και τον Καραγιάννη να βρίσκουν δίχτυα. Οι Ροδίτες κατάφεραν να μειώσουν με τον Μανιά στο δεύτερο μέρος (1-2).

Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, μετά τη λήξη του ματς ακολούθησαν επεισόδια.

Παράλληλα, η Παναχαϊκή προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι γνωστοποίησαν μέσω των social media πως οι παίκτες της ομάδας εγκλωβίστηκαν στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, ενώ επίσης επισήμαναν πως ο αρμόδιος της ΔΕΑΒ αρνείτο να καλέσει εισαγγελέα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Παναχαϊκή:

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρά με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2. Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο!».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ