ΕΟΚ: Ο Άγγελος Παπανικολάου νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, μετά την παραίτηση Λιόλιου

Ο Άγγελος Παπανικολάου αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΟΚ. Στις εκλογές του 2021 είχε καταλάβει την τρίτη θέση, με τη στήριξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Είναι γιατρός, με ειδικότητα στην καρδιολογία.

Άγγελος Παπανικολάου, ΕΟΚ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναλαμβάνει ο Άγγελος Παπανικολάου, έπειτα από το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
  • Ο νέος πρόεδρος είχε διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΟΚ στις εκλογές του 2021, στις οποίες κατέλαβε την τρίτη θέση, πίσω από τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Παναγιώτη Φασούλα. Στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία είχε τη στήριξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου.
  • Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι γιατρός, με ειδικότητα στην καρδιολογία.

Την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναλαμβάνει ο Άγγελος Παπανικολάου, έπειτα από το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Ο νέος πρόεδρος είχε διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΟΚ στις εκλογές του 2021, στις οποίες κατέλαβε την τρίτη θέση, πίσω από τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Παναγιώτη Φασούλα. Στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία είχε τη στήριξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι γιατρός, με ειδικότητα στην καρδιολογία.