Ενοχλήσεις αισθάνθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Αχμέντ Χασάν, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (19/8, 22:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα πλέι οφ του Europa Leauge και η συμμετοχή του κρίνεται από δύσκολη έως απίθανη.
Ο 28χρονος Αιγύπτιος επιθετικός δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του. Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Μαρτίνς, προσανατολιζόταν να χρησιμοποιήσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο αρχικό σχήμα απέναντι στην ομάδα της Σλοβακίας.
Ενοχλήσεις ο Χασάν – Δύσκολη έως απίθανη η συμμετοχή του κόντρα στη Σλόβαν
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
54 λεπτά πριν
Φως στο Τούνελ: Νέες αποκαλύψεις για τη σορό σε βαλίτσα στη Χαλκιδική – Η χρυσή βέρα και τα χαρτιά στο στόμα του θύματος
ENIKOS NETWORK
Μεταμόσχευση μαλλιών: Ο 33χρονος που έδειχνε 40 και τώρα τον περνούν για 20άρη – Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση