Εγγλέζος στο ραντεβού με τη νίκη

Εγγλέζος στο ραντεβού με τη νίκη

Ολοκληρώνει απόψε τους αγώνες του στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Τα κίνητρα πέρα από το πρεστίζ βεβαίως, είναι πολλά.

Διότι με νίκη απόψε (21.45 μ.μ.-Novasports1) κόντρα στην Αρσεναλ ο Ολυμπιακός δηλώνει “παρών” στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση του Europa League και παίρνει ένα εκατομμύριο ευρώ που δίνει κάθε νίκη.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα κάνει αλλαγές, διότι όπως είναι λογικό σκέφτεται και το επερχόμενο, την Κυριακή, ματς με τον Παναθηναϊκό. Εξ ου και απέκλεισε από την αποστολή τον Φρανσουά Μοντέστο.

Ενα πιθανό σχήμα αποτελείται από τους Κάρολ (Μέγερι), Μανιάτη, Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας στην άμυνα, κόφτης θα είναι ένας εκ των Ντιακιτέ, Φέισα, με τρίτη επιλογή τον Σιόβα και πιο μπροστά οι Γκρέκο, Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ, με τον Ιμπαγάσα να διεκδικεί θέση στον άξονα.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μέγερι, Σιόβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ