Έμπλεξε σε καβγά η παρέα του Γιουσέιν Μπολτ – Κλωτσιές και μπουνιές έξω από μπαρ στο Λονδίνο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλαμπ του Λονδίνου διασκέδαζε ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ μαζί με πέντε φίλους του, όταν έμπλεξε σε άγριο καβγά με άλλη παρέα, όπως έγραψε η Sun που μετέδωσε σκηνές από τη συμπλοκή.

Η παρέα του Μπολτ διασκέδαζε σε λονδρέζικο κλαμπ όπου η νικήτρια του reality show Love Island Άμπερ Γκιλ παρουσίαζε την κολεξιόν ρούχων της. Ο Μπολτ χόρευε ενθουσιωδώς ώσπου οι φίλοι του φέρεται πως μάλωσαν με εφτά άνδρες με καταγωγή από την Ανατολική Ευρώπη.

Στον καβγά ενεπλάκησαν περίπου 30 άτομα και εικάζεται ότι από το κλαμπ μεταφέρθηκε στο πεζοδρόμιο όπου οι δύο ομάδες έπαιξαν ξύλο με κλωτσιές και μπουνιές.

Στα πλάνα που έγιναν viral ο Μπολτ απεικονίζεται να προσπαθεί να παρέμβει και να κατευνάσει τα πνεύματα ώστε να σταματήσει τη συμπλοκή. Σε φωτογραφίες φαίνεται να συγκρατεί έναν άνδρα έτοιμο να επιτεθεί.

Ένας μάρτυρας είπε στη Sun: “Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Εκεί που έδειχνε ότι όλα ηρεμούσαν, ακολουθούσαν μικρές συμπλοκές των ανδρών μεταξύ τους. Ήταν τρομαχτικό. Νόμιζα ότι δεν θα σταματούσε ποτέ”.

Αργότερα ο Μπολτ απεικονίστηκε με το χέρι του γύρω από τους ώμους ενός φίλου του να προσπαθεί να τον απομακρύνει από τα επεισόδια. Άλλος αυτόπτης είπε ότι ήταν μια τρέλα και πως ο Μπολτ κατάφερε να επιλύσει την κατάσταση. Στο τέλος ο Ολυμπιονίκης έβαλε τους φίλους του σε ένα ταξί και εκείνος έφυγε χωριστά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ