Πήρε το πτυχίο του ο Εμμανουήλ Καραλής- «Μάνα… το πήρα»

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επικοντιστές, έχει πλέον έναν ακόμη λόγο να αισθάνεται υπερήφανος. Εκτός από τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις του, που τον έχουν καταξιώσει σε παγκόσμιο επίπεδο, κατάφερε να πετύχει και στον ακαδημαϊκό τομέα, καθώς απέκτησε το πτυχίο του από το Τμήμα Μάρκετινγκ του Deree.

Ποια Ολυμπιονίκης πήρε πτυχίο; ΦΩΤΟ

Η προσωπική του αυτή επιτυχία έρχεται λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο άλμα επί κοντώ, μία διάκριση που τον ανέδειξε — κατά κοινή ομολογία — δεύτερο στον κόσμο, πίσω μόνο από τον κορυφαίο Μόντο Ντουπλάντις.

Ο 26χρονος αθλητής θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του και με το κοινό του, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός, κρατώντας το πτυχίο του, δίπλα στην οικογένειά του.

Με συγκίνηση, αφιέρωσε την επιτυχία του στη μητέρα του, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Μάνα… ΤΟ ΠΗΡΑ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouil Karalis (@manolo)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK