Εμφατικά στους «16» του τουρνουά της Ρώμης η Μαρία Σάκκαρη

Με εξαιρετική εμφάνιση μετά τα μέσα του πρώτου σετ, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά της Ρώμης.

Το ματς του 2ου γύρου ήταν ισορροπημένο στα πρώτα έξι γκέιμ, με το σκορ ισόπαλο 3-3 και την Ελληνίδα τενίστρια να βρίσκεται μάλιστα πίσω 0-30 στο σερβίς της. Κάπου εκεί, η Σάκκαρη… γύρισε τον διακόπτη, πήρε δέκα (!) συνεχόμενους πόντους, έκανε το “break” και πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Στη συνέχεια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυριάρχησε απόλυτα και «καθάρισε» το ματς σε 77 λεπτά, τελειώνοντας την αναμέτρηση με έξι άσους και 25/33 κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς της.

Επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη θα είναι η 18χρονη Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ (Νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία μέχρι στιγμής έχει νικήσει τη Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ (6-1, 6-4) και τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Μπρενγκλ (6-2, 6-4). Οι δύο τενίστριες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές στο παρελθόν, με την Ελληνίδα να μετράει τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη στον προημιτελικό του φετινού τουρνουά της Ντόχα. Πέρυσι, πάντως, η Γκοφ είχε βάλει «στοπ» στην πορεία της Σάκκαρη στη Ρώμη, νικώντας την στον 2ο γύρο με 6-1, 1-6, 6-1.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ