Έμεινε με τη «Χ»αρά ο ΟΦΗ

 

Έμεινε με τη «Χ»αρά ο ΟΦΗ

Ο Λιονέλ Νούνιεζ έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ στο 85′, όμως η χαρά των Κρητικών δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Τσάβες ισοφάρισε για τον ΠΑΣ στο 92′.

Σε ένα ματς που δεν διεκδικούσε «δάφνες» ποιότητας, τουλάχιστον μέχρι το 85ο λεπτό, δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ένα για κάθε ομάδα, έγραψαν την ιστορία της αναμέτρησης ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννενα 1-1.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου του που περιορίστηκε κυρίως σε ανασταλτικό ρόλο, προσπαθώντας να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Εν τέλει, μια αλλαγή του Σα Πίντο, ο Λιονέλ Νούνιεζ, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο 79ο λεπτό, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου, με εκπληκτική ενέργεια και σουτ από πλάγια θέση στο 85′.

Το γκολ  δεν έμελλε να είναι «χρυσό», καθώς ο ΠΑΣ είχε απάντηση και την έδωσε στο 92′ με τον Τσάβες να βρίσκει δίχτυα με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Το τελικό σφύριγμα του Αρετόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, να προσθέτουν από έναν βαθμό στη φετινή συγκομιδή τους.

 

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (60′ Κουτσιανικούλης), Μπανούσης, Περογαμβράκης (76′ Ροβίθης), Παπάζογου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Βίλα, Κοροβέσης (75′ Τσάβες), Ακόστα (71′ Λίλα), Ίλιτς.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ