Ελπίζει για Πέτριτς o Παναθηναϊκός

Ελπίζει για Πέτριτς o Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κάθε άλλο παρά έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να κάνει μεταγραφική υπέρβαση αποκτώντας τον Μλάντεν Πέτριτς. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει μιλήσει δύο φορές τις τελευταίες ημέρες απευθείας με τον Κροάτη επιθετικό, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση του Πέτριτς με τον κουμπάρο του, Γιώργο Καραγκούνη. Θεωρεί ότι μέσω της προσωπικής επαφής μπορεί να υπερπηδήσει τα εμπόδια.

Βασικός ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού είναι η Γκρασχόπερς. Ο Πέτριτς έχει περάσει πολλά χρόνια της ζωής του στην Ελβετία όπου κατέφυγε η οικογένειά του στη διάρκεια του εμφυλίου στη Γιουγκοσλαβία και ουσιαστικά τη θεωρεί δεύτερη πατρίδα του. Παρά ταύτα η Γκρασχόπερς δεν δείχνει διάθεση να δαπανήσει αρκετά χρήματα για τον Πέτριτς και παράλληλα φαίνεται ότι υπάρχουν διαφορετικές «φωνές» μέσα στην ομάδα σχετικά με τη χρησιμότητα της απόκτησης του Κροάτη επιθετικού.

Στον Παναθηναϊκό δεδομένα δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω από 200.000 ευρώ για εξάμηνο συμβόλαιο, εκτός και αν γίνει οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει αυτό. Αρκεί να πειστεί ο Γιάννης Αλαφούζος ότι θα είναι ο παίκτης που πρέπει απαραίτητα να αποκτηθεί.

Ο Πέτριτς θέλει να τελειώσει γρήγορα το θέμα της επόμενης ομάδας του, καθώς επιθυμεί πάνω απ’ όλα να αγωνιστεί, να πάρει ματς στα πόδια του ώστε να αποκτήσει ελπίδες συμμετοχής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ