Μάριος Βρουσάι: Έρωτας στο “κόκκινο” για τον άσο του Ολυμπιακού

Ένα ρομαντικό ειδύλλιο ζει ο άσος του Ολυμπιακού Μάριος Βρουσάι, ο οποίος συγκατοικεί ήδη με την πανέμορφη σύντροφό του, Ελένη Κατωπόδη.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Ο 23χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού Μάριος Βρουσάι έφτασε ψηλά παλεύοντας από παιδί και έχει ήδη καταφέρει να χαράξει αξιοσημείωτη πορεία σε γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο ανερχόμενος άσος, εκτός από την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του, απολαμβάνει και μια ισορροπημένη προσωπική ζωή, αφού η πανέμορφη σύντροφός του, Ελένη Κατωπόδη, τον στηρίζει σε όλα του τα βήματα. Όπως αναφέρει η Realife, οι δυο τους είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και πλέον συγκατοικούν στα νότια προάστια. Έτσι, πέρα από την αγάπη τους για τη θάλασσα, βρίσκονται και πολύ κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά μεγάλωσε στη Ναύπακτο και οι περισσότερες αναμνήσεις του συνδέονται με τις παραλίες της υπέροχης αυτής πόλης. Ο Μάριος και η Ελένη αγαπούν τα ζώα και έχουν υιοθετήσει ένα υπέροχο σκυλάκι, που τους έχει κάνει την καθημερινότητα ακόμη πιο όμορφη.

Η ωραία Ελένη ακολουθεί και στηρίζει τον σύντροφό της σε κάθε του βήμα. Πριν από τρία χρόνια, το 2019, όταν πήρε μεταγραφή για τη Βίλεμ, μετακόμισε μαζί του στην Ολλανδία, ενώ είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Δεν χάνει αγώνα του στο γήπεδο, όπου πηγαίνει για να τον ενθαρρύνει και να πανηγυρίσει τις νίκες της ομάδας του. Οι δυο τους, εκτός από την αγάπη τους για τα τετράποδα, έχουν κι άλλα κοινά σημεία, όπως το να δειπνούν σε καλά εστιατόρια, κυρίως ιαπωνικά, αφού λατρεύουν το σούσι. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στη Λευκάδα, όπου επισκέφθηκε με σκάφος ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες παραλίες του νησιού.

Ποιος είναι ο Μάριος Βρουσάι

Ο άσος του Ολυμπιακού μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Όταν, πριν από 7 χρόνια, οι γονείς του αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα για να μεταναστεύσουν στο Φράιμπουργκ, εκείνος δεν τους ακολούθησε. Ο νεαρός Μάριος είχε επιλέξει να παραμείνει στην πόλη όπου μεγάλωσε, καθώς αγωνιζόταν ήδη στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα και το όνειρό του ήταν ένα: να παίζει μπάλα. Σε αυτό τον βοήθησε πολύ και ο αδελφός του, ο οποίος είναι σεφ, καθώς εργαζόταν και έμενε επίσης στη Ναύπακτο. Ο Μάριος, ωστόσο, αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο από πολύ μικρός, αν και δεν αποκλείει την πιθανότητα να το τελειώσει σε πιο μεγάλη ηλικία. Το 2015 μετακόμισε στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό. Έμενε στους ξενώνες της ομάδας μέχρι και τη στιγμή που έφυγε για το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ