Ελευθερία Πλευρίτου στον Real fm 97.8: «Από το story στο Instagram, έμαθα ότι είμαι στην καλύτερη 7άδα του κόσμου»

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορήθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο πόλο γυναικών. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στον Real fm 97.8, τονίζοντας ότι είναι μια τεράστια και πολύ τιμητική διάκριση.

«Το έμαθα πριν από λίγες ώρες, μόλις φτάσαμε στην Αθήνα, από story στο Instagram της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου. Η επιτυχία να είμαι στην καλύτερη 7άδα της διοργάνωσης έρχεται μέσα από την συλλογική δουλειά που κάνουμε στην ομάδα. Είναι ένα μέρος της επιτυχημένης παρουσίας μας. Ατομική διάκριση σίγουρα αλλά ανήκει και στην ομάδα» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή Real sports, στον Παύλο Παπαδημητρίου και στον Άρι Νικολάκη.

Για την ήττα στο μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήμτος και την 4η θέση που πήρε η εθνική ομάδα, είπε: «Σίγουρα μας μένει μια μεγάλη πίκρα και λύπη για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι με την Ισπανία και το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος. Θα προτιμούσα να χάναμε 2-3 γκολ και όχι στα δυο δευτερόλεπτα.

Αλλά και για την ήττα στα πέναλτι από την Ουγγαρία στον ημιτελικό. Όταν πάει το ματς στα πέναλτι δεν σημαίνει ότι κερδίζει και η καλύτερη ομάδα, είναι και θέμα τύχης. Η ομάδα μας άξιζε ένα μετάλλιο στη Ντόχα. Μας μένει η στεναχώρια ότι ξέρεις ότι αξίζεις για κάτι παραπάνω και δεν το παίρνεις».

Με παρακαταθήκη το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το περασμένο Ιανουάριο στο Αϊντχόφεν και την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα, την Παρασκευή που μας πέρασε, η εθνική μας ομάδα, πλέον θα προετοιμαστεί για την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. «Θα δουλέψουμε σκληρά ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Θέλουμε να είμαστε στο βάθρο. Σίγουρα μετά την 4η θέση στη Ντόχα πάμε στο Παρίσι με έξτρα κίνητρο για να τα καταφέρουμε. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι 7-8 ομάδες που είναι ισάξιες και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες για τα μετάλλια!», υπογράμμισε η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού Ελευθερία Πλευρίτου, για την προσπάθεια της εθνικής μας στο Παρίσι.

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ