Εκτός Indian Wells ο Τζόκοβιτς – Προκρίθηκαν Ναδάλ και Φέντερερ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε ήττα-σοκ από τον Φίλιπ Κολσράιμπερ στο Indian Wells, ενώ Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους στην έρημο.

Ο 35χρονος Γερμανός (Νο.39) επικράτησε του Νόλε με 6-4, 6-4 και πέτυχε την πρώτη νίκη του σε βάρος Νο.1 μετά από 11 αποτυχημένες προσπάθειες.

Έκοψε έτσι τη… φόρα του Τζόκοβιτς, που μετά τον θρίαμβο στο Australian Open «κυνηγούσε» τον έκτο του τίτλο στην Καλιφόρνια.

Ο Κολσράιμπερ θα παίξει στη φάση των «16» με τον Γκαέλ Μονφίς και έτσι όπως έχει αδειάσει το πάνω μέρος του ταμπλό, λογικά θα δούμε παίκτη-έκπληξη στον τελικό.

Δηλαδή, έναν εκ των Κολσράιμπερ-Μονφίς, Κάρλοβιτς-Τιμ, Στρουφ-Ράονιτς ή Νισιόκα-Κετσμάνοβιτς.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, πάντως, συνεχίζουν οι Ναδάλ-Φέντερερ που είναι και τα φαβορί για κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ράφα νίκησε με 6-3, 6-1 τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν και θα παίξει με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, ενώ ο Ρότζερ έκανε αυτό που κάνει συνήθως κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα.

Ο 37χρονος Ελβετός υπέταξε με 6-3, 6-4 τον συμπατριώτη του σε μόλις μία ώρα και θα συναντήσει στον τέταρτο γύρο τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ.

Τη φάση των «16» συμπληρώνουν οι Ίσνερ-Χατσάνοφ και Χούρκατς-Σαποβάλοφ.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, εκεί είχαμε τον αποκλεισμό των δύο κορυφαίων παικτριών του ταμπλό.

Η εκπληκτική Μπελίντα Μπέντσιτς, νικήτρια στο Ντουμπάι, άφησε έξω τη Ναόμι Οσάκα με 6-3, 6-1 και η 19χρονη Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα έκοψε τον δρόμο της Σιμόνα Χάλεπ με 6-2, 3-6, 6-2.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι: Μπέντσιτς-Πλίσκοβα, Β. Γουίλιαμς-Κέρμπερ, Μουγουρούθα-Αντρεέσκου και Σβιτολίνα-Βοντρούσοβα.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ