Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Super League για την ποινή του υποβιβασμού

Νέα συνεδρίαση με θέμα τις ποινές για μη αδειοδότηση των ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League, την Τετάρτη 11/4 (14:00).

Πρόκειται ουσιαστικά για τη νέα προσπάθεια που αναμενόταν πως θα γίνει στην επιχείρηση σωτηρίας του Παναθηναϊκού που αδυνατεί να καλύψει τις προϋποθέσεις για να πάρει αδειοδότηση.

Συνολικά έξι ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Κέρκυρα) κατέθεσαν το σχετικό αίτημα, με στόχο να συζητηθεί και να τεθεί εκ νέου σε ψηφοφορία η πρόταση για τροποποίηση του κανονισμού, που προβλέπει υποβιβασμό των ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι, για να «περάσει» η σχετική πρόταση, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των 3/4 εκ των παριστάμενων ΠΑΕ, ενώ σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση θα λάβει η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη του Πάσχα, 11/4/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League σε ικανοποίηση του από 2/4/2018 εγγράφου αιτήματος των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΟΚ Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος Αθηνών, Παναθηναϊκός και Λαμία και σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού, με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

Τροποποίηση της από 20/11/2015 εισήγησης του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού προς την Ε.Π.Ο., αναφορικά με τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος Super League για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ