Έκπληκτος ο Μίτσελ

O Mίτσελ δεν περίμενε να φύγει από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον Αφελάι όχι όμως και με τον Καρεμπέ.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ μίλησε στην πατρίδα του για τα όσα συνέβησαν και έφτασε στο διαζύγιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο θέμα με τον Αφελάι, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον Καρεμπέ, ενώ τόνισε πως δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίτσελ στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser»

Για τους λόγους της αποχώρησής του: «Η αλήθεια είναι πως δεν παίζαμε καλά. Όμως ήμασταν σε καλή θέση. Δεν περίμενα να φύγω από την ομάδα. Έγινε χωρίς να έχω κάποια προειδοποίηση».

Για τα προβλήματα με τον Αφελάι και τον Καρεμπέ: «Έχω καλή εικόνα για την ομάδα και τα όσα έγιναν. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο από πίσω. Ο Αφελάι ήρθε από μένα. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν την ιδανική συμπεριφορά για την ομάδα και έφυγαν. Ήθελαν ο Αφελάι να φύγει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Με τον Καρεμπέ έχω μία πολύ καλή σχέση. Βλεπόμασταν λίγο και είμαι έκπληκτος απ’ όσα ειπώθηκαν. Είναι ψέματα ότι δεν τα πηγαίναμε καλά.

Ο Μίτσελ ήθελε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Απόλαυσα αυτό που έκανα. Το απόλαυσα πολύ και ένιωσα να με αγαπάνε πολύ. Ευχαριστώ τον Κοβάσεβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία να πάω στην ομάδα. Έχω να πω μόνο καλά λόγια για την ομάδα. Εάν ήταν έκπληξη για μένα; Ναι ήταν, όμως σε όλη την διαδρομή ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ακόμα και εάν σας το πω για την αγάπη του κόσμου αλλά και των παικτών. Σε όλη την πορεία. Όχι μόνο έγινα γνωστός σε όλους αλλά αναγνωρίστηκα πολύ. Εάν αντιληφθούμε την οπτική και το σκεπτικό των Ελλήνων θα τα δεχθούμε όλα πιο καλά».

Για το μέλλον του: «Το λέω ξανά πως βρέθηκα προ εκπλήξεως. Με αιφνιδίασαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να λύσω πριν γυρίσω στην Ισπανία. Τώρα θα υπάρχει χρόνος για να δω την οικογένειά μου. Θέλω το όνομά μου να ακουστεί, όπως ακούστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε πολύ στην Ευρώπη και είμαι περήφανος».

Πηγή: sdna.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ