Εκπληκτικά ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Εκπληκτικά ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Είναι εκπληκτική και σε αριθμούς η παρουσία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα και οι Πειραιώτες κυνηγούν εντυπωσιακά ρεκόρ σε διάφορους τομείς, έχοντας μια από τις πιο εντυπωσιακές πορείες σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

– Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα σε όλόκληρη την Ευρώπη, έχοντας δεχτεί 3 γκολ, όσα και η Ρόμα στην Ιταλία που έχει δώσει ένα ματς περισσότερο. Ακολουθούν με 4 η Ομόνοια, η Λιλ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με 5 ο Απόλλων Λεμεσσού και η Σαουθάμπτον. Με 6 η Τότεναμ, η Πόρτο, η Χάποελ Τελ Αβίβ και η Σουτζέσκα στο Μαυροβούνιο. Κια με 7 η Μπάγερν, η Μπενφίκα, η Ρίο Άβε, η Στεάουα, η Μπεσίκτας και η Μπιρκίρκαρα στη Μάλτα.

– Ο Μήτρογλου με τα 14 γκολ είναι δεύτερος σκόρερ όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Μπροστά του είναι μόνον ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 16! Και μαζί με τον Έλληνα φορ ο Φιμπόγκασον της Χέρνεφεν που έχει κι αυτός 14.

– Μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έφτασε το goal average του στο +31 (34-3). Σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καλύτερη επίδοση έχει μόνο η Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία που έχει +35 (45-10) αλλά σε 14 αγωνιστικές. Αμέσως πιο κάτω από τον Ολυμπιακό είναι η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί έχουν +30 (38-8)., σε 13 ματς. Πιο πίσω η Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία με +28 (38-10), αλλά σε 17 αγωνιστικές.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ