Είναι συνηθισμένος στα θαύματα

“Θα χρειαστούμε κάποια θαύματα για να φτάσουμε στόχο μας”. Αυτό δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου των προπονητών και των παικτών των ομάδων που συμμετέχουν στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

«Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο Final 4. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τον τίτλο που κατέκτησε πριν 20 χρόνια στην Πόλη με την Παρτιζάν: «Αυτό που κάναμε τότε με την Παρτιζάν ήταν θαύμα. Θα χρειαστούμε και τώρα κάποια θαύματα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Για την παρουσία πολλών Ελλήνων φιλάθλων παρά την οικονομική κρίση: «Όλοι μιλάνε για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά αυτό ισχύει σε πολλές χώρες. Για μας και τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό να έχουμε τους οπαδούς μας εδώ. Είναι σημαντική η βοήθεια, αλλά δεν σου εξασφαλίζει κάτι, γιατί η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ μεγάλη ομάδα».

Από την μεριά του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Εύχομαι ο κόσμος να ευχαριστηθεί το θέαμα. Είναι η δεύτερη συνεχής παρουσία μας σε Final 4. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η ΤΣΣΚΑ. Το κοινό εδώ είναι πολύ ένθερμο, αλλά σε ένα Final 4 τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Για τις δύο ήττες από την ΤΣΣΚΑ στην κανονική περίοδο: «Είχαμε δύο ήττες από την ΤΣΣΚΑ. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και θα προσπαθήσουμε πολύ να φτάσουμε στον τελικό». Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ