Εγκώμια Τόμιτς για Σπανούλη και Πέτγουεϊ

Εγκώμια Τόμιτς για Σπανούλη και Πέτγουεϊ

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη και του Μπρεντ Πετγουεϊ έπλεξε ο Μίλαν Τόμιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Βαλένθια για την πρεμιέρα της Euroleague.

«Ξέραμε ότι η Βαλένθια παίζει πολύ σκληρή άμυνα επάνω στη μπάλα», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» και εξήγησε: «Παίζει σκληρή άμυνα στην έδρα της. Αντιδράσαμε σωστά όταν βρεθήκαμε τέσσερις πόντους πίσω, με αρκετή συγκέντρωση στην άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Δώσαμε μόνο 1-2 αιφνιδιασμούς στη Βαλένθια, κάναμε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι».

«Θέλω να σταθώ στον Πέτγουεϊ, ο οποίος σήμερα δεν σκόραρε, αλλά ήταν από τους καλύτερους μας παίκτες», επισήμανε ο Τόμιτς και τόνισε: «Σε ό,τι είχαμε ετοιμάσει στην άμυνα και στις αλλαγές, το έκανε, ήταν παντού. Θέλω να σταθώ και στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή».

«Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι ότι αν θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, θα έπρεπε να είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να σταματούσαμε τον αιφνιδιασμό της Βαλένθια», παρατήρησε ακόμη ο προπονητής του Ολυμπιακού. «Τους αρέσει να τρέχουν και να σουτάρουν ακόμη και τρίποντα στον αιφνιδιασμό και εμείς αυτό το αποτρέψαμε. Και το καταφέραμε αυτό και με την άμυνα μας, αλλά και με τα δικά μας επιθετικά ριμπάουντ».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ