Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μαντούρο

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μαντούρο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Μαντούρο μαζί με τον εκπρόσωπο του για τις τελικές συζητήσεις με τον διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κι αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν οι τελικές συζητήσεις για την απόκτηση του.

Ο Μαντούρο ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τη σεζόν 2004-05.  Σχεδόν άμεσα, το 2005 χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας. Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν εκτίμησε την ικανότητα του νεαρού παίκτη να αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως κεντρικός αμυντικός και τον επέλεξε στην 23άδα των Οράνιε για το Μουντιάλ του 2006.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2008 ο Μαντούρο έφυγε από το Άμστερνταμ με προορισμό τη Βαλένθια.  Ο Ολλανδός έμεινε στο Μεστάγια για πέντε σεζόν συμπληρώνοντας 76 συμμετοχές. Το 2012 ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στη Σεβίλλη. Με την ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιξε 26 φορές (τις 16 ως βασικός).

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ