Έδωσε… show ο Φέντερερ

Έδωσε… show ο Φέντερερ

Άλλο ένα show έδωσε στο Arthur Ashe Stadium ο Ρότζερ Φέντερερ και πήρε την πρόκριση για τους “16” του US Open.

Ο 32χρονος Ελβετός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον αριστερόχειρα Γάλλο Αντριάν Μαναρινό, τον οποίο κέρδισε 3-0 σετ (6-3, 6-0, 6-2) σε μόλις 81 λεπτά. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με φουλ επίθεση (34 winners), μεγάλες επιστροφές και μαγικά χτυπήματα. Τένις πολύ υψηλού επιπέδου από τον χαρισματικό αθλητή, που για άλλη μια φορά δεν δίστασε να πλησιάσει στο φιλέ και σίγουρα δικαιώθηκε για την τακτική του (19/24 κερδισμένους πόντους).

Χέρι-χέρι, λοιπόν, προχωρούν Φέντερερ και Ναδάλ και βρίσκονται πλέον μία νίκη μακριά από τη μονομαχία τους στα προημιτελικά. Το τελευταίο εμπόδιο του Ρότζερ είναι ο Τόμι Ρομπρέδο, που λύγισε με τα χίλια ζόρια τη βρετανική αποκάλυψη, τον Νταν Έβανς, με 7-6(6), 6-1, 4-6, 7-5. Ο 31χρονος Ισπανός, μάλιστα, έδειξε να αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό μηρό στο φινάλε της αναμέτρησης. Στο head to head ο Φέντερερ προηγείται με 10-0. Θυμίζουμε ότι ο Ράφα θα παίξει στον τέταρτο γύρο με τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Έξω η Βοζνιάκι

Έλαμψε πάλι η 21χρονη Καμίλα Τζόρτζι και με τη νίκη της σε βάρος της Κάρολιν Βοζνιάκι (4-6, 6-4, 6-3), Νο.6 του ταμπλό, πέρασε στη φάση των “16” του US Open. H νεαρή τενίστρια, Νο.136 στον κόσμο, βρίσκει μπροστά της τη συμπατριώτισσά της Ρομπέρτα Βίντσι (Νο.10), που απέκλεισε την επίσης Ιταλίδα Κάριν Κναπ με 6-4, 6-3.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ