Δυσοίωνο το μέλλον Ροναλντίνιο και Ραμίρες στην Εθνική

Δυσοίωνο το μέλλον Ροναλντίνιο και Ραμίρες στην Εθνική

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Χοσέ Μαρία Μαρίν, με δηλώσεις του έθεσε εκτός Εθνικής ομάδας τους Ροναλντίνιο και Ραμίρες.

Ο Χοσέ Μαρία Μαρίν μίλησε στην «O Glodo» και ουσιαστικά έκλεισε την πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στους δύο παίκτες, κατηγορώντας τους για άσχημη συμπεριφορά.

«Η συμπεριφορά των παικτών που φοράνε τη φανέλα της Βραζιλίας, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, είναι το κλειδί για να παραμείνουν στην ομάδα», σχολίασε αρχικά ο Μαρίν και μετά πέταξε τα… καρφιά του για τον Ραμίρες και τον Ροναλντίνιο.

Σχετικά με τον Ραμίρες, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό τον περασμένο Μάρτιο, που έχει για πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του: «Υπάρχει ένας παίκτης, που δεν θέλω να κατονομάσω, του οποίου η γυναίκα χαρακτήρισε μαφία την Ομοσπονδία επειδή ο σύζυγός της δεν κλήθηκε στην προεπιλογή».

Αναφορικά με τον Ροναλντίνιο και την συμπεριφορά του πριν το φιλικό με την Χιλή τον περασμένο Απρίλιο, σχολίασε: «Με καλείτε για ένα δείπνο σπίτι σας, εγώ φτάνω και εσείς δεν είστε εκεί. Σας περιμένω, εσάς τον οικοδεσπότη και είστε ο τελευταίος που φτάνει».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ