Δυσάρεστη έκπληξη για τη Λαμία: Διέρρηξαν το προπονητικό της κέντρο

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της Λαμίας σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Άμπλιανη, το οποίο είχε υποστεί διάρρηξη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι δράστες παραβίασαν ορισμένα δωμάτια του κέντρου, κλέβοντας αθλητικό υλικό, κυρίως φόρμες και άλλα αντικείμενα ρουχισμού, όχι πάντως πολλά και μικρής αξίας.

Παραβιάζοντας τα σιδερένια προστατευτικά μπροστά από τα παράθυρα, τα οποία και στράβωσαν, μπήκαν μέσα στους χώρους, απέσπασαν ορισμένα πράγματα και έφυγαν.

Προσπάθησαν, μάλιστα, να μπουν και στα κυανόλευκα αποδυτήρια, δίχως όμως επιτυχία. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε και έφτασε στον χώρο, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και να διερευνήσει το συμβάν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάται αντίστοιχο περιστατικό στον χώρο, αφού έχει συμβεί άλλες τρεις φορές τα τελευταία χρόνια.

Ο σύλλογος έχει πάρει μέτρα ενισχύοντας την προστασία των υποδομών, αλλά αυτή τη φορά κάποιοι φαίνεται πως κατάφεραν να δράσουν, έστω και σε μικρή έκταση και δίχως να αποσπάσουν κάτι πολύτιμο.

Στο μεταξύ, σε αναζήτηση παίκτη, ο οποίος θα καλύπτει τη θέση του αμυντικού χαφ βρίσκονται οι Φθιωτοί.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι του στερεοελλαδίτικου συγκροτήματος είναι αυτή του Ντάνι Μπεχαράνο.

Ο 24χρονος Βολιβιανός μέσος μόνο άγνωστος δεν είναι στον Μάκη Χάβο, ο οποίος τον γνωρίζει από το κοινό τους πέρασμα από τον Παναιτωλικό την τριετία 2015-2018.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ