Δυσαρέσκεια Βασιλειάδη για την απόφαση της ΕΠΟ

Η απόφαση της ΕΠΟ να στηρίξει την πρόταση της Football League και να περάσει τον υποβιβασμό τριών ομάδων από την Super League και της 13ης να παίζει μπαράζ σωτηρίας, έφερε έντονη δυσαρέσκεια στο υφυπουργείο αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Βασιλειάδη είναι έντονα δυσαρεστημένη με την απόφαση της ΕΠΟ που πήγε να τινάξει το πρωτάθλημα της Super League στον «αέρα».

Ο εκνευρισμός υπάρχει κυρίως με τον Βαγγέλη Γραμμένο, καθώς είχε διαβεβαιώσει πως θα περνούσε το 3-1, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και δημιούργησε… χάος. Υπάρχει ωστόσο ικανοποίηση από την απόφαση της Λίγκας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση της ΕΠΟ, η Super League στην συνεδρίασή της αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά και να κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ. Παραμένει… άγνωστο αν θα αλλάξει κάτι στην πορεία, αλλά είναι δεδομένο πως πάμε ξανά σε… δικαστικές περιπέτειες, αυτή τη φορά μεταξύ Λίγκας και Ομοσπονδίας.

Στην Football League επιμένουν πως θέλουν να υπάρξει έστω και μία δεύτερη ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μέσω των μπαράζ, αλλά στην Super League δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να πέσει τέταρτη ομάδα. Κέρδισαν την στήριξη της ομοσπονδίας, αλλά η Super League αντέδρασε και θα κινηθεί νομικά.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ