Δύο επιθετικοί στη λίστα του Νταμπίζα – BINTEO

Η φανέλα με το νούμερο 9 ακόμα δεν έχει κάτοχο στον Παναθηναϊκό

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας διαρκώς προσθέτει και αφαιρεί ονόματα από τη λίστα του, αφού όσο πλησιάζει η 31η Αυγούστου, άλλοι ποδοσφαιριστές υπογράφουν συμβόλαια και άλλοι καθίστανται διαθέσιμοι.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού επιμένει να μην βιάζεται, αφού έχει αποφασίσει να αξιοποιήσει το “παράθυρο” του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους, αν δεν εντοπίσει τον επιθετικό που θα πληροί τα κριτήρια του.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας από τους στράικερ που απασχολούν τον Νταμπίζα είναι ο 30χρονος Σεΐχ Ντιαμπατέ, ο οποίος ανήκει στην τουρκική Οσμάνλισπορ.

Ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι δεν υπολογίζεται και ψάχνει ομάδα, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχει συνδεθεί με τη Τζένοα και τη Μπολόνια. Ο Ντιαμπατέ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019 και έχει την προοπτική να αποδεσμευτεί.

Ο Ντιαμπατέ έχει γεννηθεί στο Μπαμάκο του Μάλι στις 25 Απριλίου του 1988, έχει ύψος 1,94μ. και είναι κλασικός “φουνταριστός”. Είναι δεξιοπόδαρος, έχει καλά τελειώματα στην περιοχή και είναι ικανός στον αέρα, λόγω άλματος και ύψους. Η ταχύτητα δεν είναι το κύριο προσόν του, ενώ έχει αγωνιστεί 37 φορές με το Μάλι, έχοντας σκοράρει 15 γκολ. Έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Δείτε τον Ντιαμπατέ:

Ακόμα ένας στράικερ που έχει προταθεί στον Νταμπίζα είναι ο Λασινά Τραορέ.

Ο 28χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπέμπει σε… μπασκετμπολίστα, αφού έχει ύψος 2.03μ. Έχει γεννηθεί στο Αμπιτζάν στις 20 Μαΐου του 1990, είναι δεξιοπόδαρος και έχει ατζέντη τον Ουκρανό Ντμίτρι Σέλουκ.

Ο Τραορέ έπαιξε εφέτος ως δανεικός στην Αμιάν, έχει συμβόλαιο με τη Μονακό έως τον Ιούνιο του 2019, αλλά δεν έχει θέση στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας και παραχωρείται με δανεισμό.

Οι δύο Αφρικανοί επιθετικοί δεν είναι οι μόνοι που εξετάζει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Στη λίστα παραμένει αλλά χαμηλά ο 27χρονος Ιταλός Φεντερίκο Μακέντα, καθώς και ο 29χρονος Ισπανός Κριστιάν Λόπεζ. Ο τελευταίος έχει προχωρημένες συζητήσεις με τη ρωσική, Άρσεναλ Τούλα, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του για αποδοχές άνω των 600.000 ευρώ έχουν δημιουργήσει “εμπόδια”.

Δείτε τον Τραορέ:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ