Δυνατά παιχνίδια σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία με ενισχυμένες αποδόσεις*  από το Pamestoixima.gr

Με αρκετές αναμετρήσεις συνεχίζονται σήμερα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Super League ο Λεβαδειακός υποδέχεται στις 16:00 τον Βόλο. Και οι 2 ομάδες θέλουν τη νίκη, ο Λεβαδειακός για να περάσει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή της βαθμολογίας και ο Βόλος για να κάνει ένα ακόμα βήμα για τη συμμετοχή του στα play off.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα της Super League Λεβαδειακός-Βόλος την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Κινδυνεύουν με υποβιβασμό η Βερόνα και η Σαμπντόρια

Δύο παιχνίδια διεξάγονται στη Serie A. Στις 19:30 παίζουν η Βερόνα με τη Λάτσιο και στις 21:45 η Μόντζα με τη Σαμπντόρια. «Καίγονται» για τους βαθμούς η Βερόνα και η Σαμπντόρια, αφού παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Λάτσιο διεκδικεί το εισιτήριο για το Champions League. Η Μόντζα είναι άνετη βαθμολογικά, αφού απέχει πολύ τόσο από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη όσο και από αυτές που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.

Στη La Liga το τελευταίο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής ξεκινάει σήμερα στις 22:00 ανάμεσα στην Βαγιεκάνο και την Αλμερία. Κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη βρίσκεται η Βαγιεκάνο. Η Αλμερία έχει 7 βαθμούς λιγότερους και προσπαθεί να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Pamestoixima.gr στα παιχνίδια της Super League, της Serie A και της La Liga τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους. 

Τα σημερινά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.*

Δείτε τις προσφορές για τους σημερινούς αγώνες:

  • Λεβαδειακός-Βόλος (16:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Βερόνα-Λάτσιο (19:30): Να σκοράρει ο Τσίρο Ιμπόμπιλε –Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μόντζα-Σαμπντόρια (21:45): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Βαγιεκάνο-Αλμερία (22:00):  Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ