Δούλεψε για την Μονπελιέ

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που έγινε στο “Ζερλάν”, Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν ήρθαν ισόπαλες με σκορ 4-4! Έτσι, οι πρωτευουσιάνοι απέτυχαν να πάρουν την νίκη και έμειναν…μισό βήμα πίσω από την Μονπελιέ, την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος. Αν και έτσι όπως έληξε η αναμέτρηση, η Παρί κάθε άλλο παρα δυσαρεστημένη θα έπρεπε να είναι…Ο Οαρό ήταν αυτός που γλίτωσε –ξανά- την ήττα για τους πρωτευουσιάνους, αυτή τη φορά με τέρμα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Λιόν μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με στόχο να πετύχει το γρήγορο γκολ, ωστόσο η Παρί ήταν αυτή που χαμογέλασε πρώτη με τον Οαρό στο 21ο λεπτό, ενώ ο ίδιος λεπτά αργότερα αστόχησε σε τετ α τετ και παράλληλα να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Η συνέχεια, όμως, άνηκε ολοκληρωτικά στους «λιονέ», οι οποίοι μέσα σε έξι λεπτά έκαναν το 3-1. Την αρχή έκανε ο Γκομίς (34’), τον οποίο ακολούθησαν οι Λισάντρο (36’) και Μπάστος (40’). Ωστόσο, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 3-2, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νενέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ρεμί Γκαρντ, καθώς ο Μπριάν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων 4-2 με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Μπάστος. Όμως, οι πρωτευουσιάνοι εκμεταλλευόμενοι τη σύγχυση στην άμυνα της Λιόν, μείωσαν σε 4-3, με τον Σεαρά στο 73’ με την αναμέτρηση -από εκείνο το σημείο και έπειτα- να γέρνει συντριπτικά υπέρ τους. 

Από τη μία ο Νενέ, υποχρέωσε τον Γιορίς, ενώ ο Μποντμέρ αστόχησε, σχεδόν σε άδειο τέρμα, στο 83’. Αλλά ό,τι δεν κατάφεραν οι δύο πρώτοι το κατάφερε ο Οαρό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 4-4. 

Δείτε τα γκολ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ