Δώνης: «Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη»

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως εξήγησε ο προπονητής του Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ήττα 3-0. Αναλυτικά, ο 50χρονος τεχνικός μίλησε:

Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί: «Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη, υπάρχουν πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της. Αυτή η υγεία που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον, για λόγους που αντιλαμβάνεται ο καθένας. Όσο για το ματς, ήταν δύσκολο με πολλά λάθη από εμάς, το ισορροπήσαμε σε κάποια στιγμή αλλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.»

Για τον Ινσούα: «Πρέπει να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Ο καθένας μπορεί να έχει νεύρα. Κυκλοφορούν φήμες ανυπόστατες. Όλα αυτά τα παιδιά που νιώθουν ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα έχουν νευρικότητα η οποία επηρεάζει όλη την ομάδα».

Για τη συνέχεια των play off: «Είναι ένα δύσκολο διάστημα και θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Σε αυτά τα επτά παιχνίδια που απομένουν θα κοιτάξουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας σύλλογος που λέγεται Παναθηναϊκός. Μπορεί κάποιος να βλέπει ότι δεν υπάρχει βαθμολογικός στόχος, αλλά όταν αντιπροσωπεύεις τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται να λειτουργείς έτσι. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Πρέπει να κοιτάμε τί κερδίσαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία των δύο ετών και νομίζω ότι πολλά παιδιά έχουν κερδίσει».

Για τις αποχωρήσεις παικτών στο τέλος του μήνα ή στο τέλος της σεζόν: «Σέβομαι όλα τα παιδιά και την προσπάθεια που έχουν κάνει. Οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που αποφασίζουν και εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία στην επόμενη σεζόν και να φτάσει εκεί που προσδιορίζει το DNA του».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.