Δώνης: Δυνατό χτύπημα για εμάς

Δώνης: Δυνατό χτύπημα για εμάς

Την ευθύνη για τον αποκλεισμό ανέλαβε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, που τόνισε ως η ομάδα περνάει μία δύσκολη στιγμή αφού χάθηκε ένας στόχος.

«Αυτός ο αποκλεισμός, είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Ένα δυνατό χτύπημα για εμάς. Επίσης απογοητεύσαμε και τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και τον κόσμο μας. Χάσαμε δυστυχώς αυτή την ευκαιρία, δεν ήμασταν αντάξιοι της συγκεκριμένης κατάστασης. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πρόκριση.

Ήμασταν προσηλωμένοι σε ένα πλάνο αλλά πιο πολύ πήγαμε καλά αμυντικά παρά με τη μπάλα στα πόδια. Το θέμα είναι ότι δεν αντιδράσαμε μετά το γκολ. Θα επιμένω ότι είναι μια ήττα η οποία πονάει πάρα πολύ, όλοι έχουμε την ευθύνη και τη μεγαλύτερη την έχω εγώ.

Σίγουρα είμαστε κακοί και περιλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα. η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να φέρεσαι παθητικά. Μετά το γκολ δεν υπήρξε αντίδραση και ειδικά με τη μπάλα στα πόδια δεν πήγαμε καθόλου καλά.

Η ομάδα περνάει μια δύσκολη στιγμή γιατί χάθηκε ένας στόχος. Δεν προωθήσαμε τον Κατσουράνη αμέσως, το κάναμε μετά το 75′. Μπορείτε να ρίξετε όλη την ευθύνη σε μένα.

Όλοι κρινόμαστε, υπάρχει ιδιοκτήτης που μπορεί να πάρει αποφάσεις και να δει γιατί δεν πήγαμε καλά στα σημαντικά ματς.

Δεν είναι το ενδιαφέρον αν θα είμαι στον ΠΑΟΚ. Αυτό το αποφασίζουν άλλοι. Το ενδιαφέρον είναι η δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδα. Η θέση του προπονητή τα έχει αυτά.

Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να πάρει τίτλους γιατί έτσι καταξιώνεσαι ως προπονητής και ως παίκτης. Αυτό είχα πει στους παίκτες μου αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να παραμείνει ενωμένη γιατί το ποδόσφαιρο έχει και κακές στιγμές. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να προχωρήσει ανεξάρτητα από το ποιος είναι προπονητής, ποιοι είναι οι παίκτες, πρέπει να προχωρήσει για να πάρει τίτλους».

Πηγή: gazzetta.g

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ