Διπλασιάστηκε το πριμ της Ακτής για πρόκριση

Διπλασιάστηκε το πριμ της Ακτής για πρόκριση

Με ένα επιπλέον κίνητρο θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στην Εθνική μας ομάδα το βράδυ της Τρίτης. Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της χώρας, Σόρο Γκουιλάμε, επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί και τους μετέφερε την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας της αφρικανικής χώρας, Αλασάν Ουτάρα, να διπλασιαστεί το πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στους “16” του Μουντιάλ εις βάρος της Ελλάδας.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μου έδωσε εντολή να σας πω ότι οι συμπατριώτες σας και ο ίδιος είναι υπερήφανοι για εσάς. Παρά την ήττα παίξατε καλά κόντρα στην Κολομβία. Μου έδωσε επίσης εντολή να σας ανακοινώσω ότι το πριμ για τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα θα είναι το διπλάσιο. Σας είδα να αγωνίζεστε στην Μπραζίλια. Ηττηθήκατε, αλλά όσοι είδαν τον αγώνα θα πουν ότι είστε ικανοί να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς και να πάτε στην επόμενη φάση της διοργάνωση. Εγώ προσωπικά είμαι βέβαιος για αυτό. Να είστε αποφασισμένοι και θα προκριθείτε».

Οι διεθνείς της Ακτής δέχτηκαν με ικανοποίηση την απόφαση αυτή και προσκάλεσαν τον Γκουιλάμε να γευματίσει μαζί τους κάτι που έγινε.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ