Δημοσίευμα “βόμβα”: Η Αλ Νασρ συναντήθηκε με τον Μαρτίνς – Το επόμενο 24ωρο οι ανακοινώσεις

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ! Αυτό αναφέρει και η επίσημη έκδοση του «Goal» στη Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα σημειώνονται, ο Πορτογάλος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Αλ Νασρ.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρονται να συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα, με το εν λόγω δημοσίευμα να τονίζει ότι απομένουν μόνοι οι ανακοινώσεις, οι οποίες ενδέχεται να έρθουν εντός των επόμενων 24 ωρών!

Υπενθυμίζεται ότι οι Σαουδάραβες είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Πέδρο Εμάνουελ και μάλιστα, είχαν προσεγγίσει τον Αμπέλ Φερέιρα, προσφέροντάς του συμβόλαιο 20 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια!

Αξίζει, τέλος, να τονιστεί ότι ο Μαρτίνς δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ στο συμβόλαιό του προβλέπεται buy out που κατά πληροφορίες αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ