Δημήτρης Πέλκας: Σοκαριστικός τραυματισμός στο τουρκικό πρωτάθλημα – Τι δήλωσε ο γιατρός της Φενέρμπαχτσε

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας διεθνής είχε σφοδρή σύγκρουση με τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στον Πέλκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως επειδή το τράνταγμα ήταν πολύ ισχυρό στην περιοχή του αυχένα κρίθηκε σκόπιμο να φύγει με φορείο και σε ακινησία από τον αγωνιστικό χώρο.

Εν συνεχεία ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ικονίου, όπου έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που ήταν «καθαρές». Για τον τραυματισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή μίλησε ο γιατρός της ομάδας, Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Έλληνας μέσος έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

«Ο Πέλκας δέχθηκε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στο στήθος και έχασε τις αισθήσεις του για λίγο», είπε και πρόσθεσε: «Με την σύγκρουση που είχε δάγκωσε την γλώσσα του και είχε μία ελαφρά αιμορραγία από το στόμα. Αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του, παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το συντομότερο δυνατόν σε νοσοκομείο και εκεί κάναμε τομογραφία εγκεφάλου, λαιμού και πνευμόνων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ