Δημήτρης Ντιμπ: Αυτός είναι ο Έλληνας σεφ που ετοίμασε το δείπνο-έκπληξη στον Αντετοκούνμπο

Ένα ελληνικό δείπνο-έκπληξη από τον Πειραιώτη σεφ Δημήτρη Ντιμπ, επεφύλαξαν οι Μιλγουόκι Μπακς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενόψει της ανανέωσης του συμβολαίου του “Greek Freak”.

Ο Back-to-back MVP του NBA μαζί με τον αδερφό του, Θανάση και άλλους συμπαίκτες του, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνικά πιάτα, τα οποία επιμελήθηκε ο Πειραιώτης σεφ Δημήτριος Ντίμπ. Το πριβέ γεύμα, που διοργάνωσε ο προπονητής των Bucks, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, σε ένα πολυτελές loft με μίνιμαλ αισθητική και πανοραμική θέα τη λίμνη Μίσιγκαν.

Ο Έλληνας σεφ Δημήτρης Ντιμπ που ετοίμασε τα ελληνικά πιάτα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Όπως είπε ο γνωστός σεφ, που τρελαίνει το Σικάγο με τις δημιουργίες του, ο Γιάννης και όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο επισκέπτονται συχνά το εστιατόριό του στο Σικάγο και ο MVP του NBA παραγγέλνει φαγητό στο ξενοδοχείο όταν βρίσκεται στο Σικάγο για κάποιον αγώνα με τους Μπακς. Ο προπονητής του Γιάννη θυμόταν αυτή τη λεπτομέρεια και έτσι έγινε η επικοινωνία με το εστιατόριο για να διοργανωθεί αυτό το δείπνο-έκπληξη για τον Γιάννη, ενόψει της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Δημήτρης Ντιμπ αποκάλυψε ότι ο “Greek Freak” έφαγε ένα ταψί τυροπιτάκια, που του αρέσουν πολύ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ