Δικαστική ανατροπή: Διεθνής αθλητής του ράγκμπι αθωώθηκε για σεξουαλική επίθεση μετά την… ειλικρινή συγγνώμη του – ΦΩΤΟ

Ένας φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Ντάρχαμ και διεθνής παίκτης του ράγκμπι που είχε λάμψει με την ομάδα της Ταϊλάνδης κάθισε στο εδώλιο για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης συμφοιτήτριάς του.

Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη, αυτή έληξε όταν ο κατηγορούμενος προχώρησε σε μία πρωτοφανή κίνηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 20χρονος αθλητής και φοιτητής κάθισε στο εδώλιο και ζήτησε να απολογηθεί χωρίς ωστόσο να παραδεχθεί την ενοχή του. Ο ίδιος, οι συνήγοροί του, το θύμα και οι δικηγόροι του προχώρησαν σε μία ιδιωτική συνάντηση, όπου εκεί φέρεται να προχώρησε σε μία ειλικρινή συγγνώμη προς την κοπέλα με αποτέλεσμα εκείνη να αποσύρει τις κατηγορίες και έτσι ο αθλητής να γλιτώσει από τη δαγκάνα του νόμου.

Έως εκείνη τη στιγμή ο 20χρονος αντιμετώπιζε κατηγορίες για τρία περιστατικά σεξουαλικής επίθεσης στο ίδιο θύμα. Το πρώτο περιστατικό συνέβη την 1η Οκτωβρίου και ενώ μόλις είχε αρχίσει την καριέρα του στον αθλητισμό στο Ντάρχαμ. Η δεύτερη και η τρίτη επιθέσεις σημειώθηκαν στις 18 Νοεμβρίου όπου άγγιξε σεξουαλικά το θύμα του χωρίς τη συναίνεσή του. Ωστόσο, ο αθλητής ήταν μεθυσμένος, φορούσε μία τουλένια φούστα και τα τρία περιστατικά συνέβησαν έπειτα από κοινωνικές εκδηλώσεις στο πανεπιστήμιο.

Στη δεύτερη μέρα εκδίκασης ο 20χρονος με το φερόμενο θύμα του συναντήθηκαν στις σκάλες του δικαστηρίου κι εκεί κατάφερε να απολογηθεί και να κερδίσει τη συγχώρεση της κοπέλας.

Μετά τις κατηγορίες αποβλήθηκε από το πανεπιστήμιο και εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ