Διάθεση υπάρχει αλλά…

Διάθεση υπάρχει αλλά…

Αυτή τη φορά η “πιτσιρικαρία” του Παναθηναϊκού έβγαλε περισσότερο κέφι στο χορτάρι. Πάλεψε περισσότερο τις φάσεις, δούλεψε καλύτερα από τη μέση και μπροστά.

Παρά ταύτα, τα μεγάλα κενά στο ρόστερ του “τριφυλλιού” είναι αδύνατον να μακιγιαριστούν.

Η ήττα από τη Γάνδη με 2-1 είναι το μικρότερο που πρέπει να απασχολήσει τους “πράσινους”. Το ζήτημα είναι ότι καλύτεροι παίκτες του ήταν οι δύο τερματοφύλακες που χρησιμοποιήθηκαν (Καρνέζης και Ταμπάκης) με τον καθένα να σώζει, χωρίς υπερβολή, από τρία σχεδόν σίγουρα γκολ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του “τριφυλλιού” και πάλι ήταν η ζώνη στις στημένες φάσεις. Λειτουργία εξόχως προβληματική με τον Γιάννη Αναστασίου σίγουρα να διακρίνει ότι θα πρέπει να κάνει επίμονα και εντατικά μαθήματα στους παίκτες του για να μάθουν τον τρόπο να αμύνονται.

Συν τοις άλλοις η απουσία των βασικών στόπερ, ο «βαρύς» Μέντες και η κούραση του Ζέκα δεν βοήθησαν την ανασταλτική λειτουργία. Όσο περνούσε δε η ώρα και ειδικά μετά το 75’ όταν αντικαταστάθηκε ο νεαρός Ρισβάνης, κάθε επίθεση της Γάνδης «μύριζε» γκολ!

Από την άλλη επιθετικά οι “πράσινοι” έδειξαν σημεία ζωής. Πέτυχαν ένα όμορφο γκολ με τον Γιαννιτσάνη, έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη και γενικώς φανέρωσαν κάποια από όσα δοκιμάζουν στην προπόνηση.

 

πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ