Διαψεύδουν οι Γερμανοί το tweet

Η σημαιοφόρος της Γερμανικής Ολυμπιακής ομάδας και αρχηγός της ομάδας χόκει, Natascha Keller δεν έγραψε ποτέ το περιβόητο tweet για το οποίο κατηγορείται, δίχως αποδείξεις από το πρωί, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Χόκει της Γερμανίας με την οποία επικοινώνησε το enikos.gr…Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Χόκει Γερμανίας, κύριο Torsten Bartel, ο οποίος διαψεύδει το εν λόγω tweet και τονίζει ότι δεν πρόκειται παρά για “ένα κακό αστείο που δεν έχει καμία βάση”.”Το λυπηρό είναι πως η Natascha Keller αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Από την Αθήνα 2004 αποκόμμισε τις καλύτερες στιγμές της ζωής της. Δε θα μπορούσε ποτέ να γράψει κάτι τόσο ανήθικο για έναν λαό που μπήκε στην καρδιά της με τη ζεστασιά του”, συνέχισε ο Bartel.”Θα επιθυμούσαμε να λήξει η αναμετάδοση αυτής της ψεύτικης είδησης άμεσα. Είναι μια μεγάλη μέρα για τον αθλητισμό σήμερα και είναι κρίμα να δέχεται ένα τόσο άδικο χτύπημα, χωρίς απολύτως κανέναν λόγο”, πρόσθεσε. Η γερμανική Ολυμπιακή αποστολή, σε επικοινωνία με την ΕΟΕ, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσίευματα που έφεραν τη σημαιοφόρο της ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νατάσα Κέλερ, να έχει αναρτήσει στο twitter σχόλιο εναντίον των Ελλήνων. Επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια δεν έχει καν λογαριασμό στο συγκεκριμένο χώρο κοινωνικής δικτύωσης και ότι το θέμα δημιουργήθηκε από την Ελλάδα.

Επισημαίνουν δε, ότι σέβονται τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και μάλιστα σε ένδειξη καλής θέλησης, αντιπροσωπεία της γερμανικής αποστολής, θα επισκεφθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδας το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο. Οργισμένη ήταν η απάντηση του αργηγού της γερμανικής αποστολής Michael Vesper για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το tweet της σημαιοφόρου και αρχηγού της Γερμανικής Ομάδας Χόκει, Natascha Keller.”Θεωρούμε θράσος το να παίζει ένας άγνωστος με την σωστή ισορροπία στις σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας που είναι ύψιστης σημασίας. Όποιος κρύβεται πίσω από αυτό το ψέμα που αναμασήθηκε από τα μέσα δικτύωσης, θα έπρεπε να ντρέπεται. Δεν δείχνουμε καμία κατανόηση για την τόσο αισχρή αυτή πράξη του. Αλλά δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμό. Γιατί δεν αξίζει κανένα παραπάνω σχόλιο από όσα ήδη έλαβε”, τονίζει ο αρχηγός της Γερμανικής Αποστολής, Michael Vesper, σε ανακοίνωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Χόκεϊ.  Το χρονικό Μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει με τη Βούλα Παπαχρήστου και τον Δημήτρη Χονδροκούκη, σημερινά δημοσιεύματα, αλλά και… παρεμβάσεις (;) στα σόσιαλ μίντια, ήθελαν να “κυκλοφορεί” στο διαδίκτυο ένα tweet της σημαιοφόρου της γερμανικής αποστολής και αρχηγού της ομάδας χόκεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Natascha Keller, στο οποίο οι Ελληνες αθλητές χαρακτηρίζονται “ξυπόλητοι” και “μαλ..ες”. Το tweet της Γερμανίδας αθλήτριας, το οποίο εξ αρχής δεν εντοπίσαμε στην έρευνα που κάναμε, ήταν -υποτίθεται- αυτό:”Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλ..ες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά”. 

Η είδηση αυτή, της οποίας η εγκυρότητα αμφισβητείται πλέον, προκάλεσε την αντίδραση αρκετών Ελλήνων όπως αναφέρει το pame sports.gr, με αποτέλεσμα η σελίδα της Κέλερ στο facebook να κατακλυστεί από υβριστικά σχόλια. Χαρακτηριστικό όμως είναι το γεγονός ότι τόσο στο twitter όσο και στο facebook της αθλήτριας δεν υπάρχει κανένα τέτοιου είδους σχόλιο για τους Έλληνες αθλητές. “Φτιάχνουν” κλίμα για την Ελλάδα Τη σκυτάλη ωστόσο πήραν οι Αγγλοι και η Sun. Το εν λόγω έντυπο έχει την φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας, Bασιλικής Αρβανίτη, κατά την διάρκεια προπόνησής της στο μπιτς βόλεϊ και αναφέρει πως θα γεννήσει γράφοντας: «Ελα αγάπη μου. Σπρώξε! Ισα που μπορώ να δω το κεφάλι»!Το ειρωνικό δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» συνεχίζεται αφού ειρωνεύεται τις οικονομίες της Κύπρου και της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Βασιλική Αρβανίτη έχει κερδίσει στην καριέρα 300.000 αγγλικές λίρες και μπορεί να αγοράσει όλη την Ελλάδα αλλά και μεγάλο μέρος της Κύπρου. Δείτε το δημοσίευμα της SUN  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ