Διαφορετικός στόχος στο Μενχενγκλάντμπαχ

Γκλάντμπαχ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι απόψε (21:45) με τη γηπεδούχο να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως με νίκη «κλειδώνει» την τρίτη θέση και τη συνέχεια στο Europa League αν και μπορεί να τα καταφέρει και με ισοπαλία.

Η Σίτι θα συνεχίζει στη διοργάνωση και μάλιστα προέρχεται από την επικράτηση με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα στο Μάντσεστερ και βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή. Βέβαια, η πρωτιά του ομίλου,  εξαρτάται από τους Καταλανούς. Με άλλα λόγια, η ήττα είναι αυτή που δεν θέλουν και οι δύο ενώ με νίκη επί της ουσίας δεν έχουν και πολλά να κερδίσουν.

Δύο οι απόντες για τη Γκλάντμπαχ και συγκεκριμένα, ο Κορμπ, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Σέλτικ και ο Κράμερ, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τη Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν υπολογίζει στον Ντελφ και στον Κομπανί.  Ο πρώτος είναι τραυματίας; Εδώ και καιρό, ο δεύτερος, εξαιρετικά άτυχος, μόλις επέστρεψε σε πλήρη αγωνιστική δράση σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, τραυματίστηκε εκ νέου.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι εδώ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ