«Derby della Madonnina» με Στραματσόνι

Κάτι η διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τη μετεγγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο, κάνουν τον Αντρέα Στραματσόνι να βρίσκεται απόψε (, 21:45) στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει από κοντά το “Derby della Madonnina” ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ, έχοντας παράλληλα επαφές με ανθρώπους των δυο ομάδων.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, θα δει ενα ματς στο οποίο η Μίλαν δεν θέλει να έχει απώλειες για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Απέναντί της η Ιντερ με το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά πάντα μιλάμε για το μεγάλο ντέρμπι του Σα Σίρο.

Για τους γηπεδούχους συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ο μέσος Μπερτολάτσι και ο μπακ Καλάμπρια. Αντίθετα αποθεραπεύτηκε πλήρως ο μπακ Αντονέλι. Μεγάλη απώλεια αυτή του Μοντολίβο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 6 περίπου μήνες, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει πραγματοποιεί ο βασικός και σπουδαίος στόπερ Ρομανιόλι.

Για την Ίντερ, μειώθηκαν τα προβλήματα καθώς εξέτισε την ποινή τιμωρίας του και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και στη βασική 11άδα ο κεντρικός μέσος Μεδέλ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Φελίπε Μέλο νιώθει πλέον καλύτερα, όμως δε φαίνεται να συγκαταλέγεται στις βασικές επιλογές. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο κεντρικός αμυντικός Ρανόκια. 

 

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μίλαν – Ιντερ εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ