Δείξε πόσο με-Γάλλος είσαι!

Δείξε πόσο με-Γάλλος είσαι!

Για τη δεύτερη νίκη τους κόντρα στη Μονπελιέ ετοιμάζονται απόψε (21.45, Novasports 2) οι ερυθρόλευκοι. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους πρωταθλητές Γαλλίας, λίγες εβδομάδες μετά το σημαντικό «διπλό» στο Μοσόν, με στόχο να τεθεί επικεφαλής στη μάχη για την εξασφάλιση του Europa League και τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μέχρι τέλος ένα εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ  δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ραφίκ Τζεμπούρ, αλλά υπολογίζει κανονικά τον Νταβίντ Φουστέρ. Με δεδομένες και τις απουσίες των Ιμπαγάσα και Κοντρέρας, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θα πρέπει να… γυρίσουν την πλάτη στα προβλήματα και να αντιμετωπίσουν τους Γάλλους με ό,τι υπάρχει. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στην αποστολή τους: 

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ,, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ. 

Δεν είναι μόνο ο  Ολυμπιακός όμως που έχει απουσίες. Η Μονπελιέ έχει κι εκείνη προβλήματα αφού βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς  τον Εστράδα, ενώ εκτός έμειναν  και οι Σταμπουλί, Αϊτ Φανά, Ουτάκα. Ο Ρενέ Ζιράρ έχει κάθε λόγο να πονοκεφαλιάζει, αλλά τουλάχιστον έχει στα πλάνα του τον Εμ Μπιβά, ο οποίος ήταν τιμωρημένος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ